Mitt behov var enkelt: før turen til Cannes i syd-Frankrike ville jeg ha en Mercedes-Benz SLK200 Cabriolet i sort farge. Skinnseter, iPod-docking, og alt det andre moderne forbrukervissvasset. Og jeg skulle ha det på plass når det passet meg. Og jeg ville ordne alt (via 3G på telefonen) hjemme i Kristiansand før avreise.
Her er fem punkt som gjorde min opplevelse hos Sixt rett og slett upåklagelig:
1) Via Sixt sin offisielle app for iPhone kunne jeg raskt og enkelt finne gåavstanden og veien til utleiekontoret fra hotellet mitt.
2) Jeg ble møtt av blide, oransjekledde (flerspråklige) Sixt-ansatte som hadde gjort bilen klar allerede før kontoret åpnet. Dermed sparte jeg tid, og igjen, som nevnt ovenfor er bonustid alltid noe man setter pris på.
3) Det var aldri snakk om noen papirmølle, og jeg trengte bare å ta med en liten kode (som jeg fremviste via telefonen) så var bilen min. Signaturen min ble selvsagt foretatt elektronisk.
4) Hele prosessen tok meg mindre enn fem minutter, og før jeg visste ordet av det var jeg på vei ut av Cannes, og videre østover mot Monte Carlo og hertugdømmet Monaco.
5) Jeg har ofte opplevd at det kan være problematisk å finne bensinstasjon i et fremmed land, men de Sixt-ansatte tilbød å fylle bilen for meg. Jeg måtte bare levere bilen på avtalt sted, og kvittere (elektronisk) for leien.

Bilutleiebransjen, med Sixt i forsetet, er på mange måter en foregangsmodell for hvordan man løser moderne, globale utfordringer. Forbrukerne blir ikke akkurat enklere for hvert år som går, men det blir derimot løsningene. Uansett hva du måtte ønske eller trenge, så finnes det en løsning. Som en ekstrabonus er det også hyggelig at Sixt har samarbeid med KLM og Air France, slik at jeg fikk registrert en del bonuspoeng for leieperioden.
Men det var jo uansett et krav jeg hadde på forhånd.
Et krav som ble møtt av Sixt.
Til gangs.
Takk for turen!
Ketil Børstein Stensrud
1 470x352 Cruising med leiebil fra Sixt i Cannes

Relaterte linker:

  1. Sommertilbud på leiebil fra Sixt
  2. Bra service og godt utvalg av leiebil i Nice