Skal du på Norgesferie i år? Hva med å velge litt ekstra komfort på kjøreturen?

porsche2 225x300 Dra på Norgesferie med litt ekstra komfort

Norge er et ekstremt vakkert land, og det er ingen mysterie hvorfor det er et populært reisemål for mange utenlandske turister. Med nåværende regler for innreise eller utreise er det en ypperlig mulighet å oppleve den fantastiske naturen og landskapet som Norge har å by på. Finnes det noe bedre måte å gjøre dette på enn en bilferie?

I SIXT er vi stolte over å kunne tilby en bilpark med stor variasjon når det gjelder både standard og komfort. Vi tilbyr leiebiler i de fleste størrelser og klasser til konkurransedyktige priser. Bilgruppene våre inneholder forskjellige merker, og vi vil kunne prøve å tilrettelegge til kunder som ønsker en spesifikk modell så langt det lar seg gjøre. Sixt ønsker alltid å tilby våre kunder premium service, kvalitet og sikkerhet slik at man får en premium opplevelse.

Om man skal kjøre langt er komfort en stor fordel. Vi anbefaler derfor bilgruppene under for kjøreturen din i sommer:

SWMR/SWAR: Stor stasjonsvogn (VW Passat eller lignende)

Denne bilgruppen passer utmerket for dere som har behov for god plass til både bagasje og passasjerer. I denne bilgruppen tilbyr vi modeller som VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis og Peugeot 508, avhengig av stasjon. Etter våre beregninger har man plass til mye bagasje, som f.eks 3 kofferter og to bager.

PWAR: Premium stor stasjonsvogn (Volvo V90 eller lignende)

En stor stasjonsvogn med ekstremt god komfort. Denne bilgruppen passer perfekt for deg som er opptatt av å kjøre en god bil med høy standard. Vi tilbyr modeller som Volvo V90, Mercedes E klasse STW og BMW 5 serie STW i denne gruppen, avhengig av utleiested. Bilen har plass til mye bagasje og er romslig for passasjerer.

SFMR/SFAR: SUV (Ford Kuga eller lignende)

Liker du å sitte høyt på veien i en kraftig bil? Da er denne bilgruppen noe for deg. En stor SUV med god plass til passasjerer. I denne bilgruppen tilbyr vi Ford Kuga eller Toyota RAV4, litt avhengig av sted.

LFAR: Premium medium SUV (Mercedes GLC eller lignende)

I denne gruppen har vi modellene Mercedes Benz GLC og Volvo XC60 for det meste. Det er en medium SUV med ekstremt god komfort og kjøreferdigheter. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker litt mer luksus enn Ford Kuga eller lignende.

XFAR: Stor luksus SUV (Volvo XC90, Porsche Cayenne eller lignende)

Skal du på Norgesferie anbefaler vi på det sterkeste denne bilgruppen. Det er vår største og beste SUV som har ekstremt gode kjøreferdigheter, standard og komfort. Om man ønsker både plass til bagasje, passasjerer og luksus er dette bilgruppen for deg.

Sixt har selvfølgelig mange flere bilgrupper som passer til ditt behov. En oversikt over disse finner du her: https://www.sixt.no/bilpark/

Få en premium opplevelse med oss i sommer.

 

Relaterte linker:

  1. Ta deg råd til litt luksus med Sixt