Sixt logo 1881 Sixt bilutleie og Stiftelsen Livsglede for Eldre inngår samarbeidsavtalelivsglede Sixt bilutleie og Stiftelsen Livsglede for Eldre inngår samarbeidsavtale

 

Sixt bilutleie og Stiftelsen Livsglede for Eldre inngår samarbeidsavtale

Sixt bilutleie og Stiftelsen Livsglede for Eldre har inngått langsiktig samarbeidsavtale.

Samarbeidet skal styrke Livsglede for Eldres organisasjonsutvikling og skape nye muligheter for Livsglede for Eldre sine lokalforeninger.

livs103 470x282 Sixt bilutleie og Stiftelsen Livsglede for Eldre inngår samarbeidsavtale

Livsglede for Eldre har nå etablert seg som en nasjonal stiftelse med hele 27 lokalforeninger og 55 videregående skoler. Disse bruker Livsglede for Eldre som tema i faget; prosjekt til fordypning. Det er nå etablert 4 livsgledesykehjem og 5 til står for tur. I 2011 vil det bli organisert mer en 300 arrangementer i regi av Livsglede for Eldre, hvor av 6 stykker av disse vil være livsgledeuker. Kristiansand Livsglede for Eldre arrangerer nå for sjette år på rad Livsgledeuka som starter 24. August.

Sixt bilutleie, som har sitt hovedkontor i Kristiansand, har hatt en god vekst de siste årene. De har nå etablert seg som en nasjonal bedrift med 70 utleiekontorer rundt om i hele Norge. På verdensbasis er de representert i over 105 land.

Sixt vil bidra med biler til Livsglede for Eldres arrangementer og være en støttespiller i den videre utviklingen av Stiftelsen.

“Vi er imponert det flotte arbeidet og det store engasjementet som vises i Stiftelsen. Dette er noe vi ønsker å ta del i over hele landet. Vi har invitert alle våre salgsrepresentanter i Norge til å delta på konserten for å sikre en dyp forankring i de verdier Stiftelsen står for.

“Dette samarbeidet åpner for mange nye arrangementer i våre lokalforeninger” sier Elin Anita Verdal en av stifterne av Livsglede for Eldre. Ved at Sixt er etablert over hele landet gir muligheter til at nesten alle lokalforeningene får tilgang til leiebiler under sine arrangementer. Dette  gjør at vi kan levere gode opplevereser til enda flere eldre og pleietrengende.

Det at vi har fått et stort Kristiansand selskap med på laget varmer selvsagt ekstra godt. Det var jo her det hele startet i 2005.

 

www.livsgledeforeldre.no

www.facebook.com/livsgledeforeldre

Ingen relaterte artikler.