Sixt har blitt kåret til det beste leiebil selskapet av Seven Star Global Luxury Awards, en pris seremoni som ærer internasjonale firmaer som bygger på luksus og gjestfrihet. Prisseremonien ble holdt på Villa Padierna Palace hotell i Marbella, Spania og dommerne hadde valgt rundt 40 tjenesteleverandører, alt fra hoteller, restauranter, leiebilfirmaer, spa og reisebyråer.

Khalil El-Mouelhy, president og grunnlegger av Seven Star Global Luxury Awards sier at “Sixt Rent A car er det eneste bilutleie selskapet som vinner “seal of excellence” fra Seven Star Global Luxury Award 2013, og dette viser til den gode kvaliteten på service Sixt gir, forholdene Sixt har i bransjen, og appeleringen Sixt har til samfunnet.”

Regine Sixt, President for Sixt sier at “Vi er veldig glade for å vinne Seven Star Global Luxury Award. Det er en fantastisk bekreftelse på at Sixt er uovervinnelig i luksus bransjen. I utallige land rundt om i verden tilbyr Sixt kundene våre fremragende biler med høy kvalitet, og førsteklasses service.”

 

 

Relaterte linker:

  1. Ta deg råd til litt luksus med Sixt
  2. Sixt vinner “Beste bilutleie selskap i verden” pris