Trenger du leiebil i Påsken?

Sixt i Oslo sentrum (Ensjø) tilbyr en rekke biler som kan kjøres til fjells. Sixt tilbyr nå egne påskepriser slik at du kan få en gunstig påskeferie ved å leie bil.

annonse 300x183 Lei bil i Påsken

 

Sixt Bilutleie tilbyr billige leiebiler i hele Norge, fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør. Ved å velge leiebil istedenfor tog eller buss kommer man seg raskere og enklere videre. Leiebil er ofte billigere enn andre transportmåter om man er flere som leier sammen. Sixt bilutleie sitt motto er å gi god service, trygghet og kvalitet. Bilparken i Norge er full av biler i forskjellige størrelser og merker, som Golf og BMW 1serie, stasjonsvogner, SUV og varebiler. Vi tilbyr også minibusser på flere av stasjonene, alt fra hva som passer til ditt behov. Med leiebil kan man raskt og enkelt komme seg rundt i Norge og oppleve den flotte naturen og fine severdighetene. Sixt Rent a Car har vært tilstede i bransjen i over 100 år og kan lett sies som eksperter på bilutleie. Lei din leiebil fra Sixt nå og vi lover en fin billeie.

Oslo

Sixt Bilutleie på Ensjø leier ut leiebiler fra Skotvedt bilforretning i Gladengveien 9. Oslo er Norges hovedstad og her er Sixt Bilutleie representert både på Oslo lufthavn Gardermoen og i Oslo sentrum. Dette er Norges største by og tilbyr en rekke severdigheter og turistattraksjoner. Ved å leie bil hos Sixt bilutleie kan du komme deg rundt til en rekke turistattraksjoner, som Operaen i Bjørvika, hoppbakken i Holmenkollen, Det Norske slott eller Frognerparken. Oslo byr også på flere museer inkludert Vikingskipshuset eller Kontiki og Fram museet som kan være interessant å besøke. Med leiebil kan du ta med hele familien til fritidsparken Tusenfryd eller kjøre til andre byer. Leiebil fra Sixt bilutleie på Gardermoen flypass er perfekt for business kunder. Store selskaper er etablert i byen, og ved å leie bil kommer du raskt og enkelt frem til ditt mål. Oslo er fylt med gode restauranter, hoteller og underholdning, og er en fantastisk by for alle generasjoner.

Sixt bilutleie tilbyr leiebiler i alle forskjellige farger, fasonger og merker. Om du skal på ferie med hele familien og du trenger en stor bil, eller om du skal en kjapp tur inn til Oslo og kun trenger en liten bybil, har vi en leiebil til deg. Sixt bilutleie tilbyr også 7-setere og 9-setere. Bestill din billeie i Oslo i dag.

 

Sixt på Ensjø tilbyr en rekke Honda CR-V som er en fantastisk bil å frakte seg til og fra påskefjellet med.

 

Bestill din leiebil til påsken her!

1579827 10152270699005126 1417179619 n 225x300 Lei bil i Påsken10000122 10152270699020126 1134428028 n 300x225 Lei bil i Påsken

 

Relaterte linker:

  1. Ta deg råd til litt luksus med Sixt
  2. Sixt har åpnet nytt kontor i Oslo
  3. Stort utvalg av leiebiler i Tromsø
  4. Studentrabatt, flytt selv
  5. Sixt entrer det Nigeriske markedet