Stamsaas og Sixt Bilutleie samarbeider for å styrke leiebilmarkedet i Østfold.

 

Sarpsborg 470x352 Sixt bilutleie åpner nye kontorer i Østfold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra 6. juni er Stamsaas igang med driften av fire utleiepunkter for Sixt i henholdsvis Moss, Sarpsborg, Fredrikstad og Moss Lufthavn Rygge. Daglig leder i Stamsaas bilutleie, Jan Hexeberg, mener at Sixt og Stamsaas vil passe godt sammen og at samarbeidet styrker Stamsaas som en totalleverandør av biltjenester i Østfold.

Sixt Bilutleie Norge er en landsdekkende bilutleiekjede med hovedkontor i Kristiansand. Sixt har i dag 70 utleiepunkter, som fordeler seg over hele landet, og bilparken består av 1500 forskjellige utleiebiler. -Å komme inn i Sixt kjeden ser vi på som en stor fordel ved at vi nå kan tilby leiebil ikke bare lokalt, men også nasjonalt og i resten av verden, sier Hexeberg.

De første utleiebilene fra Sixt i Østfold ruller allerede på veiene og det er daglig leder i Sixt Norge, Geir Lidi Pedersen veldig fornøyd med. -Vi er meget tilfredse med avtalen med Stamsaas og vi ser fram til å styrke tilbudet i Østfold og ikke minst ser vi vekstpotensiale ved Moss Lufthavn Rygge, sier Lidi Pedersen.

Stamsaas 470x352 Sixt bilutleie åpner nye kontorer i Østfold

 

Relaterte linker:

  1. Sixt bilutleie, verdens beste bilutleieselskap
  2. Åpner nytt kontor i Afrika
  3. Bra service og godt utvalg av leiebil i Nice