Nord-Norge har blitt et veldig populært turistmål de siste årene. Turisme blir et viktig område for Norge å satse på fremover, hvor Nord-Norge er et viktig fokus. Mange besøker Norge for å oppleve Nordlys, Hvalsafari,reinsledekjøring eller fiske, i tillegg til de vakre landskapene. Det er fortsatt flest utenlandske turister som besøker landsdelen, men Nordmenn har også fått øynene opp for å feriere i eget land noe som gir ekstra etterspørsel for hoteller og andre aktører i reiselivsbransjen. Noen av landsdelens attraksjoner er Alta Museum, Nusfjord Fiskevær, Steilneset minnested og Nordkapp.

Sixt ønsker derfor å være med på satsingen og åpner 5 nye stasjoner i Nord-Norge 1. januar 2018. Disse stasjonene ligger i byene Kirkenes, Bardufoss og Alta. De nye stasjonene følger ekspansjonen fra 2017 da Sixt åpnet nye stasjoner i Svolvær og Leknes i Lofoten, og valgte å ta over driften for Harstad Evenes Flyplass selv. ” Vi opplever større og større etterspørsel i Nord-Norge, og ønsker derfor å tilby produktet vårt til kundene våre i en større grad enn vi har gjort. Med leiebil kan man oppleve flere steder i Nord-Norge på samme tur, og dette er noe turistene ønsker. Vi gleder oss til å kunne tilby vårt produkt til flere turister i 2018″, sier Daglig Leder for Sixt Norge, Geir Lidi Pedersen.

Sixt er norges tredje største bilutleie kjede, og har nå over 80 utleiepunkter i Norge. Sixt fokuserer på å gi kundene premium service, kvalitet og sikkerhet fra A til Å.

 

IMG 0218 470x313 Sixt satser på Nord Norge

 

Relaterte linker:

  1. Nytt rekordår for reiselivsnæringen i Nord Norge
  2. Skal du delta på Festspillene i Nord-Norge? LEI BIL HOS OSS
  3. Sixt Bilutleie med stor vekst i Nord.
  4. Utenlandske turister vender tilbake til Norge
  5. Reis til nord for å oppleve nordlys