Uten navn2 Skotvedt med fire nye Sixt Bilutleie kontorer

 

 

 

 

Skotvedt og Sixt Bilutleie samarbeider for å styrke leiebilmarkedet i Vestfold,Buskerud , Asker/ Bærum og Oslo.

Fra 1.september er Skotvedt igang med driften av fire nye utleiepunkter for Sixt i henholdsvis Sandefjord Lufthavn Torp, Drammen, Asker og Bærum og i Oslo.

Avdelingsleder i Skotvedt Bilutleie AS, Frode Darrud, mener at Sixt og Skotvedt vil passe godt sammen og at samarbeidet styrker Skotvedt som en totalleverandør av biltjenester.

Sixt Bilutleie Norge er en landsdekkende bilutleiekjede med hovedkontor i Kristiansand. Sixt har i dag 70 utleiepunkter, som fordeler seg over hele landet. Bilparken består av 1500 forskjellige utleiebiler. Det å komme inn i Sixt kjeden ser vi på en stor fordel ved at vi nå kan tilby leiebil ikke bare lokalt, men også nasjonalt og i resten av verden, sier Hanne Skotvedt og legger til at Skotvedt AS i disse dager markerer sitt 50 års jubileum som merkeforhandler. Kombinasjonen bilutleie og bil har vi stor tro på for fremtiden. De første utleiebilene fra Sixt ruller allerede på veiene og det er daglig leder i Sixt Norge, Geir Lidi Pedersen veldig fornøyd med. Vi er meget tilfredse med avtalen med Skotvedt. Vi ser fram til å styrke tilbudet i Drammen og Asker/Bærum. Ikke minst ser vi vekstpotensialet ved Sandefjord Lufthavn Torp, sier Geir Lidi Pedersen.

skotvedt sixt 470x278 Skotvedt med fire nye Sixt Bilutleie kontorer

 

Relaterte linker:

  1. Sixt bilutleie åpner nye kontorer i Østfold
  2. Sixt bilutleie, verdens beste bilutleieselskap
  3. Sixt Bilutleie med stor vekst i Nord.